Pálení čarodějnic 2023

Pálení čarodějnic 2023

Děti i pedagogický personál se v tento den proměnili v čarodějnice, čaroděje a kouzelníky. Děkujeme rodičům za spolupráci při výrobě kostýmu! Některé z nich byly opravdu dechberoucí.

Na začátek jsme se rozdováděli při promenádě kostýmů našich čarodějek a čarodějů. Potom nám už nebránilo nic v tom se obléknout a vyrazit ven na zahradu, kde nás čekalo spoustu činností.

Cele dopoledne se neslo v duchu čarodějnických zkoušek! Vyčarovali jsme si krásný den, létali na koštěti, vařili lektvary, starali se o čarodějnická zvířata, skákali přes oheň a mnoho dalších!

V průběhu činností nám samozřejmě nechyběla hudba! Hrály nám známe písničky takže kdo chtěl mohl ukázat nějaký ten čarodějnický tanec! Třeba taková Macarena v čarodějnickém podání to je teda něco! 😀

Také nechyběla společná příprava lektvaru – protentokrát to byl lektvar LÁSKY ❤️ a byl opravdu výborný, nechyběly v něm třpytky, křišťálová voda, ovoce lásky a plátky růží. Zbytek receptu je přísně tajný!

Nakonec byly dětem předány diplomy za složení čarodějnických zkoušek a jako památku si domů odnesly vlastní čarodějnický lektvar.

Za nás za všechny prostě vydařené dopoledne!